antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında mevki düz antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Siz bile ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine ülke yöneltmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hareketlilık katarken hem bile alanın aydınlanmasını katkısızlayarak derin renk kullanımı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öbür renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en akort esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de harika harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Sade ve çağdaş stilli temsil eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin autarı yansımasını sağlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıhun payanlar şu şekildedir:

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. özge renklerle kolaylıkla entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peydahlamak sinein de uygundur.

Her dilde sırasıyla adidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakılırsa henüz kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Tabii bunun sprey boya katı nöbet nötr bir renk seçerek elan sakin sprey boya bir dirim meydanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en akla yatkın renk seçeneğine siz karar verin!

Uysal Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit mutfaklar alelumum yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi karınin bir titrem vazıh veya bir ton kıpkızıl tercih buyurmak en sprey boya iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page