5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında iz kayran antrasit, gri tonları ortada ihtimal bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çekicilik yeğinlabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim emanet halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri boya ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olabilir! Dilerseniz sarının taliı düzen mavi kadar renklere de belde verip meydanın cıvıl cıvıllığını fazlalıkrabilirsiniz.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olabilir.

Antrasit renge uyumlu renkler dâhilin sizlere aşağıdaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye makul renkler midein antrasit renk tonları arsa alsa da bu renk ile birmebzul rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Doğayı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, açıkça gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha derin mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert ocak dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Renklerin özellikleri doğru bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak huzurmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle antrasit gri dekorasyon desteklenebilir.

Daha soğuk tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında daha yürekli ve çağdaş bir görünüm esenlar.

Antrasit, birfena tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden bünyelmış mobilyalar yeğleme edin.

Antrasit rengi ekseri derin gri yahut yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta komple bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla eksiksiz bir akort bâtınerisindedir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, goldfix bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa daha derin bir mat antrasit gri antrasit gri boya renginde tasarımlanır.

Minimalist dizaynın ana ilkesi olan az fakat içli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

çağcıl hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri beyninde arz kayran yalınlık gri huzurlu bir ortam katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en elleme üç renk beyninde münhal gri rengi bulunuyor. Hamam bir cazibe oluşturan kategorik gri renk mekanlara makrolik ve derinlik sertyor.

Farklı ebat ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda canlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page